Ärenden, sommartid

publicerat i Allmänt;
Idag vaknade jag av min son kl.8.20 av att han frågade mig om jag var vaken. Han sov på soffan i natt. Han ville inte sova i sin säng i natt. Ibland kan han få sova på soffan. Efter att vi hade ätit frukost så fixade vi oss och begav oss ner till fiskehoddorna för att handla kräftsill och löksill. Dyrt blev det men ibland får man lyxa till det. Därefter körde vi vidare till mobilia köpcentrum. Där handlade vi resten av maten och drickan som vi skall ha med oss hem till syrran och hennes familj i morgon då vi skall fira påsk tillsammans med dom och mamma kommer också. Min son ville in på rituals och handla för sitt presentkort och även in på lekia och köpa spion saker. Sen begav vi oss hem. När vi kom hem blev det sen lunch. 

Efter lunchen fixade jag i köket och sen ringde jag och pratade med mamma då hon hade ringt när jag skulle fixa lunchen. På sen eftermiddagen tittade jag och min son på direktsändningen av fotbollsmatchen NOR-MFF. Min son var helt inne i fotbollsmatchen att han inte kunde sitta stil i soffan utan stod framför tvn. 

Efter att matchen var slut gjorde jag middag till oss. From i morgon är det sommartid. Jag tycker att det är så skönt. Så i natt får man sova en timme mindre men det gör inte så mycket tycker jag. Vilken tid gillar du mest? Önskar er alla mina bloggläsare en underbar kväll 🌸