Jobbsökande ,Tvättstugan

publicerat i Allmänt;
När jag kom hem efter att lämnat min son blev det att jag sökte jobb. Det har blivit 38 st sökta jobb denna månad. 

Därefter gjorde jag en kopp te och precis när jag skulle sätta migvi soffan och avnjuta min kopp re ringde min nära vän E. När vi hade lagt på luren så ringde jag och pratade med mamma. När vi hade lagt på luren så gjorde jag lunch till mig.

 Efter lunchen började jag tvätta. Hade bara 2 maskiner idag. Jag brukar inte tvätta 2 ggr på en vecka. Men då jag hade tagit fram kläder till min son från källaren innan i veckan som behövdes tvätta så blev det att jag tvättade idag. Vid kl.14 kom min syster förbi och lämnade min systerson L. Efter att L hade lagt in sina saker så gick vi och hämtade min son på fritids. Därefter gick vi till Coop och handlade fika kaka. När vi kom hem till oss så fikade vi.

 Därefter gick jag ner i tvättstugan och hämtade upp all tvätt och la in den i  skåpen. Därefter ville min son och hans kusin L gå ut på gården och åka på min sons elsparkcykel.

 Kl.17.30 kallade jag in dem då vi skulle äta middag. 

Efter middagen fixade jag i köket. Nu är det snart dags för mig att duka fram lite fredagsmys till mig,  minson och hans kusin L. Vi skall se masked singer som börjar idag.
Önskar er alla en trevlig och mysig fredags kväll🥰