Vinst

publicerat i Allmänt;
På morgonen efter att jag hade lämnat min son på fritids körde jag till kontoret i Arlöv och mötte den kollegan som jobbardär nu. Det är hennes sista dag i morgon. Arlöv ligger ca 1 mil utanför Malmö. From nästa fredag skall jag ha föreläsningar där varje fredag under hela sommaren. När jag hade varit där körde jag till DHL och hämtade ut min vinst från @first stop Sverige. 

Därefter körde jag hem och lämnade min bil och hämtade min cykel och cyklade till jobbet. Jag hann bara vara på jobbet en timme för sen var det dags för lunch. Det blev att jag åt lunch ute idag.

 Innan jag gick tillbaka till jobbet gick jag inom hemköp och handlade pålägg. På eftermiddagen så har det varit väldigt lugnt. Jag ringde och pratade med min nära vän E och med min mamma. När det var en timme kvar att jobba så tittade jag och min kollega igenom föreläsningen som jag skall visa i morgon. Kl.17 gick jag från jobbet då cyklade jag och hämtade min son på fritids. När jag kom hem så gjorde jag middag till mig och min son och därefter fixade jag i köket. 

Sen kastade jag och min son sopor.