2 matcher

publicerat i Allmänt;
Min son vaknade kl.6.30 i morse. Jag hörde hur han trippade upp till toaletten. Jag låg kvar och slumrade till igen. Strax efter kl.7 vaknade jag och gick upp och gjorde frukost till mig och min son. Efter frukosten tog jag en dusch och därefter fixade min son sig. Kl.9.30 cyklade vi hemifrån då min son skulle ha match kl.10.15.

När matchen nästan var slut kom hans tränare fram till mig och frågade om min son skulle kunna hoppa in på nästa match då de var 2 pojkar kort. Jag sa att det gick bra om min son ville det. Så det blev 2 matcher för min son idag. Han var överlycklig. När vi kom hem så var vi väldigt hungriga som tur var hade jag mat jag kunde värma till oss.

Efter lunchen så duscha min son och därefter körde vi till Ica maxi och pantade alla våra burkar.

Jag tog 60 kr och min son fick lite över 70 kr. Därefter körde vi till ekohallen då min son ville ditt och titta. Han handlade så klart leksaker för alla sina pengar. När vi kom hem så la jag mig på soffan och vilade en stund. Min son lekte med sin leksak. Efter en stund kom min son in och la sig i soffan och tittade på barnkanalen. Kl.17 började jag med middagen till oss. 

Nu skall vi ta fram lite lördagsmys och sätta på en film från viaplay. 
Önskar er alla mina bloggläsare en underbar lördag kväll 🌸