Halloween

publicerat i Allmänt;
Idag är det Halloween och detta har min son pratat om ända sedan förra veckan. 

Jag vaknade kl.05 och försökte att somna om. Jag verkligen ogillar varje gång vi ställer tillbaka tiden. Jag gick upp kl.06.30 och fixade mig. Därefter väckte jag min son. Kl.7 gick jag ner i tvättstugan och började tvätta. Kl.8.30 cyklade jag och lämnade min son på fritids. För idag började min sons höstlov. När jag kom hem så fortsatte jag att tvätta fram till kl.12. Vid kl.10 ringde min nära vän E. Vid kl.11 så fixade jag lunch till mig. 

Sen gick jag ner och hämtade det sista av tvätten. Därefter satte jag på 2 st avsnitt av glamour på tv 4 play och tog fram en fika. 

När jag hade sett det så vilade jag mig en timme på soffan. Därefter messade jag lite med min vän K då hon hade skickat mess när jag låg och vila. Kl.15.25 cyklade jag och hämtade min son på fritids. När vi kom hem så spelade min son xbox och jag började med middagen. 

Efter middagen så körde jag och min son till min syster och hennes familj. När vi kom ditt så skulle barnen gå bus eller godis. De blev ett gäng barn på 7 st barn. Min son fick med sig mycket godis hem. 

Det var ingen som tog bus. Det tyckte min son var lite tråkigt. Jag kan förstå honom. För någon hade ju kunnat ta bus.När jag och min son kom hem kl.20 så fixade jag kvällsfika till honom. Sen fixade jag honom och nattade honom. Han var väldigt trött och somnade på 5 min. Därefter tittade jag på ett avsnitt av Rasing Kanan på viaplay. Nu skall jag fixa mig och lägga mig.