Egentid till måndag kväll

publicerat i Allmänt;
Idag var jag väldigt trött när larmet ringde. Orkade inte gå upp med en gång. Drog mig i 10 min. När jag gick upp så hade även min son vaknat. Jag fixade mig och gjorde därefter frukost till mig och min son. Efter att vi hade ätit frukost och min son hade fixat sig så körde jag och lämnade min son på fritids. Dock var han inte så glad för att han skulle behöva gå på fritids idag. När jag kom hem efter att jag hade lämnat min son på fritids så sökte jag jobb. Sen packade jag min sons väska då han skall hem till pappa idag. Han skall vara hos sin pappa fram till måndag kväll. Så jag har egentid till måndag kväll. Därefter ringde jag till min mamma och pratade med henne. När vi hade lagt på så gjorde jag lunch till mig.

 Efter att jag hade ätit lunchen satte jag på min serie som jag började titta på innan i veckan och gjorde en fika till mig. 

Det var 2 st avsnitt kvar så de såg jag. Innan jag skulle köra och hämta min son på fritids så ringde min sons pappa och sa att han var påväg till min sons fritids. Så vi hämtade min son tillsammans på fritids. Jag körde min son och hans pappa hem till hans pappa. Precis när jag körde från min sons pappa så ringde min nära vän E. Under tiden vi pratade så körde jag till Ica maxi och handlade middag till mig från delikatessen samt lite annat. Det blev ett långt samtal med min nära vän E. När jag kom hem så la vi på luren och jag satte mig och åt middag. 

Nu skall jag ha lite film mys och äta lite gott.