Lämnat nycklar

publicerat i Allmänt;
Idag tog jag bussen till jobbet då de sa på nyhetsmorgon att det skulle regna hela fm/eftermiddagen. Innan jag kom till kontoret på triangeln så åkte jag till Lund i morse och lämnade över nycklarna till min kollega E. När jag var påväg in till Malmö igen så ringde en annan kollega M och skulle hämta nycklarna till Arlövs kontoret. När jag hade lämnat nycklarna till honom så gick jag till kontoret på triangeln. Jag sökte 2 st jobb så morgon gick ganska fort. Strax efter kl.11 kom min kollega C. Vid kl.12 gick jag på lunch. Min kollega C höll mig sällskap idag. Det var trevligt att slippa att äta själv. 

Vi pratade lite om hur helgen hade varit och vad vi hade gjort. Då berättade hon att hon hade fyllt år igår. Så jag gick och handlade en cola och ett kexchoklad till henne då jag vet om att hon gillar det väldigt mycket. När jag kom tillbaks från lunchen så gav jag min kollega C chokladet och colan. Hon blev väldigt glad för det. Därefter förberedde jag för föreläsningen som jag skulle ha kl.13.30. Efter föreläsningen så ringde min kollega E så gick eftermiddag lite fortare. Kl.17 gick jag från jobbet och tog bussen hem. När jag kom hem så gjorde jag en fika till mig.

 Om en timme skall jag köra och hämta min son hos sin pappa. Skall bli kul att höra hur hans helg har varit då han har träffat sin farmor och hennes syster som är i Sverige och hälsar på. Sen har min son varit i Ystad djurpark. Framförallt har han lekt och busat mycket med sin lillasyster E som är nere från Göteborg.