En intensiv dag🥰

publicerat i Allmänt;
Då är det en ny vecka och denna veckan kommer inte bli som alla andra🥰. För imorgon börjar jag jobba efter 4 års långtidsarbetslös. Det känns lite konstigt om jag ska vara helt ärlig. Tyvärr har jag inte så bra magkänsla i heller för jobbet🥺🙄. Men det är i stort sett pga chefen då hon inte har varit speciellt trevlig när vi har pratat i telefon👎🏻🥺. Min dag har varit väldigt intensiv🥰. På morgonen var det svårt att få upp min son❤från sängen. Han var väldigt trött😴. Det blev att vi cyklade🚲 idag till skolan. Det var strålande solsken☀️ute och har varit helt underbart väder precis hela dagen🥰. Efter att jag hade lämnat min son❤ i skolan cyklade🚲jag ner till stan då jag hade bokat tid för massage idag👍🏻🥰.

 Därefter hem och fixade mig. Iväg och fika/luncha med en vän🥰.

 Sedan hämtade jag min son❤ lite tidigare på fritids då han frågade på morgonen om jag kunde göra det. När vi kom hem så packade jag upp lite varor som jag hade handlat innan jag hämtade min son❤ på fritids. Därefter hann jag sitta i soffan en timme  ca innan det var dags att laga middag. 

Efter middagen var det dags att göra läxorna med min son❤. Sedan tittade jag på två avsnitt av glamour på tv 4 play. Därefter så sökte jag jobb. Min son❤fick fixa sig själv ikväll. Sedan var det dags att säga natti natti😴 till min son❤. Sen satte jag på en film🎬 från Cmore och åt lite snacks och drack en cola. Filmen🎬 var bra så den rekommendera jag. 

Nu är det dags för mig att säga natti natti😴. Tack du/ni som följer min blogg❤