Friska

publicerat i Allmänt;
Det är så skönt att jag och min son är friska. När jag gick upp på morgonen strax innan kl.8 så sov fortfarande min son så jag gick in och tog en dusch. Därefter fixade jag Go' frukost till mig och min son då han vaknade under tiden jag duschade. 

Efter frukosten så sorterade jag tvätten. Sen tog jag det lugnt fram tills det var dags att tvätta. På fm gjorde jag en fika till mig och min son då vi var så fika sugna. 

Sen ringde jag och pratade med mamma. Kl.12 började jag tvätta och på vägen upp från tvättstugan så såg jag att vinterklockorna hade kommit upp och var fullt utslagna.

Så härligt att se. Mellan tvättarna så gjorde jag lunch till min son jag var inte så hungrig då vi hade fikat på fm. Sen till mellis åt jag rostade smörgåsar och drack ett stort glas blåbärssoppa. Jag försökte få min son till att gå ut på gården och leka med kompisarna men han ville absolut inte det. Utan han fick ett utbrott istället då jag ville att han skulle stänga av sitt Xbox och han och jag kunde spela ett spel istället och umgås med varandra. Efter att jag hade hämtat upp sista tvätten ringde min nära vän E. Och när vi hade lagt på så ringde min syster. När vi hade lagt på luren så gjorde jag middag till mig och min son. 

Nu skall jag göra en kopp te och titta på glamour. Min son sprang ut på gården nu och leker med kompisarna.