Hes, huvudvärk, hosta, trött

publicerat i Allmänt;
Vaknade av mig själv kl.05.30 men låg kvar i sängen till kl.06. Därefter gick jag upp och fixade mig. När jag skulle väcka min son vid kl.06.20 så var han redan vaken. Jag var hes och hosta lite och hade huvudvärk när jag skulle börja fixa frukosten till mig och min son. Så efter frukosten så tog jag alvedon och ibumetin. När jag kom hem efter att jag hade lämnat min son i skolan var jag väldigt trött. Så jag gick och la mig och vilade på soffan. Men tydligen somnade jag på soffan och sov i 2 timmar. När jag vaknade vid kl.10.50 så fixade jag lunch till mig. 

Efter lunchen så cyklade jag till hunden Becky och gick på en promenad med henne. Det märks att hon gillar sitt flexikoppel då hon går långt framför mig nu. 

Hon har förstått att hon kan göra det. Idag var hon lite busig och la sig ner och vägrade att gå.

 När jag hade lämnat Becky så cyklade jag till hemköp och handlade. När jag kom hem så packade jag upp allting och därefter fixade jag en fika till mig och fortsatte att titta klart på filmen som jag började titta på innan i veckan.

 Vid Kl.15.15 gick jag och hämtade min son på fritids. När vi kom hem så började min son att spela xbox och jag satte igång med middagen.

 Efter middagen så fortsatte min son att spela xbox.

 Jag messade jag lite med min nära vän E. Då jag har vunnit en tävling på fb och hade taggat henne i inlägget  så skrev jag till henne att hon skulle välja ut vad hon ville ha.

 När jag skulle tända lite värmeljus i vardagsrummet och tittade ut genom fönstret såg jag hur solen låg bakom molnen.

 Ikväll blir det idol och fredagsmys för mig och min son.