Golvet

publicerat i Allmänt;
Vaknade kl.05.40 men låg kvar i sängen fram till kl.6.10 därefter gick jag upp och tog en dusch och åt frukost. Vid kl.7.20 ringde det på dörren. Då var det en kille som kom för att slippa golven i köket och hallen. Som tur var jag uppe. Jag hade bestämt med golvläggaren att han skulle komma förbi vid kl.9 så jag fick ringa honom och berätta att här stod en kille som skulle slippa mina golv. När han precis skulle påbörja att slippa golven så sa han till mig att jag har aspest. Nej, det har jag inte då jag hade fått svar på det förra veckan. Så jag fick ta kontakt med den personen som visade sig vara hans chef. Så hans chef skickade på mess pappret som bevisade att jag inte har aspest. Så han satte igång med att dra upp mattorna och slippade golven. 


Han blev klar strax efter kl.11. Då körde jag och handlade mig lunch. När jag kom hem så åt jag min lunch och tittade på ett avsnitt av serien Walker. 

Därefter ringde jag och pratade med min son för att se hur han mådde. Pratade även med min son på fm. Han har ingen feber men ont i huvudet från och till. När vi hade lagt på luren så satte jag mig och sökte jobb.

 Därefter ringde min nära vän E. När vi hade lagt på luren så ringde jag till min mamma. När vi hade lagt på kom det 2 killar och mätte golven I köket och hallen då de skall komma  i morgon och flyttspackla golven.