SNÖ, VC, JOBB

publicerat i Allmänt;
I morse när jag drog upp persiennerna så hade det snöat under natten och lagt sig. Jag tycker att det är mysigt med snö. Det lyser upp lite i vintermörkret. 

Innan jag och min son skulle äta frukost tog jag tempen på min son.

Han klagade fortfarande på att han hade ont I halsen. När jag tittade honom i halsen såg jag att han var väldigt röd i halsen. Så jag ringde till VC.  När vi hade ätit frukost så fixade vi oss och körde till VC. Där konstaterade dem efter att de hade tagit prover att min son hade halsfluss. När vi var klara hos VC körde vi till apoteket och hämtade ut min sons medicin och handlade hem lite. När vi kom hem så åt vi lunch. 

Efter lunchen ringde de om receptionist jobbet och jag fick det. Jippi... ler. Jag har varit så glad sedan jag fick beskedet. Så när jag hade lagt på luren så ringde jag till min sius konsulent och berättade om att jag hade fått jobb. Hon blev väldigt glad. Så nu skall vi få till en dag att träffas jag, sius konsulent,  chefen då de skall få lönebidrag för mig. Jag har ringt till mina nära och kära och berättat att jag fått jobb. Därefter gjorde jag middag till min son och mig.