Hemmadag, promenad

publicerat i Allmänt;
Har sovit väldigt dåligt i natt då min son har hostat väldigt mycket. Jag vaknade kl.05.30 av att han hostade nonstop. När larmet ringde var jag fruktansvärt trött så jag orkade knappt öppna ögonen. När min son kom upp så klagade han på att han frös så jag tog beslutet att det var bättre att han var hemma idag från skolan. Så efter att vi hade ätit frukost la jag mig på soffan och vilade mig en timme. Därefter började jag dammsuga och tog toaletten. Sen blev det en dusch. Efter duschen så gjorde jag lunch till mig och min son. Jag tog fram varsin dricka som min sons pappa kom med igår. Min var väldigt sur i smaken. Jag tog sparkling lemonade. Men en varm sommardag med mycket is ochven klyfta lime i är den perfekt. 

Efter lunchen gick jag och min son ut på en liten promenad då det var strålande solsken ute. Vi såg första fjällen för i år. 

Och vi såg flera stycken träd som hade blommat ut. 

Det är så underbart att se. När vi kom hem så poppade vi popcorn och jag satte på en film.

Min son ville inte titta på film utan titta på Youtube på sitt rum. Så att så fick det bli. Filmen jag såg från viaplay var helt okej. 

Efter filmen ringde jag och pratade med min killkompis då han hade ringt medans jag tittade på filmen. När vi hade lagt på luren gjorde jag middag till mig och min son.

 Under tiden pratade jag med min nära vän E då hon ringde.