Min födelsedag

publicerat i Allmänt;
Idag är det min födelsedag🥳. Min nära vän ringde mig och sjöng för mig i morse. Min son gav mig lite saker som han letade fram från sitt rum på morgonen.

 Blev väldigt glad och rörd. Efter att jag hade lämnat min son på skolan så körde jag till Coop och handlade lite. När jag kom hem så packade jag upp allt.  Precis när jag hade satt mig ner för att söka jobb ringde min handläggare från arbetsförmedlingen. Det blev ett samtal på 30 min. Efter att vi hade lagt på så fick jag leta fram lite betyg och intyg och skriva in på Mina sidor på Arbetsförmedlingen. Fick maila min handläggare och bifoga med foto på intyg. Därefter åt jag lunch. 

Då jag inte gillade dressingen som följde med så tog jag min dressing som jag hade hemma. Salladen var god dock lite lite räkor till den stora salladen.


Efter lunchen så sökte jag jobb. När jag var klar med det så satte jag på en film. Efter filmen körde jag och hämtade min son på fritids. När vi kom hem så var det tur att det var fint väder ute och att jag har en balkong.

 

Då min son hade haft väldigt roligt idag och badat 2 ggr i gyttjepölarna på skolgården. Efter att jag hade hängt upp allt så gjorde jag middag till oss.

 Sen tittade jag på glamour. När 2ndra avsnittet av glamour skulle börja så hade jag fixat en fika till mig och min son.

 På kvällen efter att min son hade lagt sig så ringde mamma och gratulerade mig på min födelsedag. Det blev ett långt samtal. Jag har fått många sms idag med gratulationer. Det har värmt i mitt hjärta.