Födelsedag, möte med skolan

publicerat i Allmänt;
I morse när min son kom upp sa han grattis på födelsedagen mamma. Därefter började han gråta. Jag frågade vad det var som var fel. Då grätt han för att han inte hade någon present till mig. Då sa jag till honom att den finaste presenten står just nu och kramar mig. Då blev han genast lite gladare. Idag körde jag och lämnade min son på skolan då jag skulle göra lite ärenden. Jag köpte mig ett par nya solglasögon och det fick bli min födelsedagspresent till mig själv. De var inte dyra 149 kr. 

Min mamma ringde mig när jag hade kommit hem från mina ärenden. Därefter ringde min nära vän E. När vi hade lagt på luren så värmde jag lunch till mig och satte på ett avsnitt av family law. 

Därefter läste jag lite bloggar. På eftermiddagen vid kl.14 var det dags att ha möte med skolan. Min sons pappa var också med på mötet. Mötet gick väldigt bra. Blev bestämt att jag skall ta kontakt med BUP jag hade missförstått min sons lärare då jag trodde att nu när de hade satt igång en utredning så skulle de koppla in BUP. Efter mötet så följde min sons pappa med oss hem då vi skulle få igång min sons mobil klocka som han fick i julklapp. Så min son har använt den när han har varit ute och lekt på gården idag. Då det tog lite tid med att få igång mobil klockan så blev det att jag och min son åt middag på Allans korv.