Sista dagen

publicerat i Allmänt;
Även idag blev jag hemma från jobb då jag fortfarande har magknip. När jag lämnade min son på skolan så mötte hans lärare upp oss. Jag och hans lärare pratade om händelsen som hade hänt igår. Hon skulle vara med min son hela dagen och även vara ute på rasterna. Det kändes tryggt att höra. Efter att jag sagt hejdå till min son cyklade jag till Ica och handlade. När jag kom hem så läste jag lite bloggar. Därefter gjorde jag en fika till mig då jag var så sugen på lussebulle.

 Därefter ringde jag till min nära vän E. När vi hade lagt på luren såg jag att mamma hade ringt. Så jag ringde upp henne. När vi hade lagt på luren så sorterade jag min tvätt.

 Kl.12 började jag tvätta. 6 st maskiner hade jag idag. Efter att jag hade lagt i första maskinerna så värmde jag lunch till mig.

 Kl.15.30 hämtade jag upp det sista av tvätten och lagt in i skåpen. Nu skall jag börja med middagen. Min son och min mamma kommer hem vid kl.17. Min mamma är med min son på hans sista fotbollsträning. Sen nästa år mellan januari-mars kommer jag få reda på om han kommit in i något lag. Jag hoppas på det.