Lära mig själv

publicerat i Allmänt;
I morse så var det lite svårt för min son att komma upp ur sängen. Jag fick äta frukost själv och när jag hade ätit klart så kom min son upp. Vi kom iväg bra hemifrån och jag hann med en tidigare buss. När jag kom till jobbet för att checka in så fanns det inget pass. För att min teamledare L skulle veta att jag var på jobbet så messade jag henne från jobb mobilen. Idag började min kollega M samtidigt som mig. Hon ville gärna fixa kaffemaskinerna och diskmaskinerna och jag sa tack. Morgonen och fm gick fort då vi hade att göra hela tiden. Så mina fötter sa ifrån. Så jag fick sitta vid datorn och göra lite arbetsuppgifter så det var skönt. Till lunchen blev det att jag fick sällskap av både praktiken och min kollega M.

 Efter att jag hade ätit klart så gick jag ut och tog lite luft då det var sol ute. Men det var inte varmt ute. Jag ringde och pratade med min nära vän E på min lunch. Eftermiddagen gick även bra. Jag har varit lite irriterad från och till idag på min teamledare L pga att hon inte ger någon handledning till mig utan tycker att jag skall läsa i mitt information block som jag fått. Men jag har nu för 2ndra dagen på rad sagt till henne att jag förstår ändå inte hur jag skall göra. När det var dags att gå hem från jobbet så kunde jag ta bussen direkt hem då min syster hämtade min son på fritids. När jag kom hem så var min syster och son utanför porten. Jag började med middagen till mig och min son.

 Efter middagen så fixade jag en kopp te till mig och surfade runt på min mobil. Nu skall jag snart fixa min son och därefter göra läs läxan med honom innan det är dags att säga natti natti till honom.