Gott Nytt År 🥳

publicerat i Allmänt;
Idag sov jag väldigt länge för att bara jag. Vaknade kl.10 och låg kvar en liten stund och mornade mig. Sen gick jag upp och gjorde frukost till mig. Efter frukosten så körde jag till min pappas och brors grav. Idag fyller min pappa år. Hade han levt hade han blivit 72 år.

 Efter att jag hade varit på graven så körde jag till mobilia köpcentrum och gjorde lite ärenden. När jag kom hem så åt jag sen lunch och tittade på ett avsnitt av serien seal team.

 ringde jag och pratade med min mamma. När vi hade lagt på så ringde jag till min sons pappa och pratade med honom och även med min son. När vi hade lagt på så fixade jag med den presenten jag skall ge till min vän K som jag skall gå på nyårsfest hos.

 När jag var klar med det så tittade jag på ett avsnitt av serien seal team. När jag hade tittat klart på det ringde min nära vän E. När vi hade lagt på luren så tog jag en dusch. Nu skall jag fortsätta att fixa mig så som sminka mig och fixa håret. Jag hoppas att ni som läser mitt inlägg får en underbar kväll och var rädda om er. Önskar er ett nytt fint år🥳.