Dörrstopp

publicerat i Allmänt;
Idag cyklade jag och min son till skolan då jag skulle vidare och handla på ica efter att jag hade lämnat min son på skolan. När jag kom hem så sökte jag jobb.

 Därefter så tittade jag på ett avsnitt av serien Walker. Jag hann inte se klart avsnittet då vaktmästaren kom förbi och satte mina efterlängtade dörrstopp som jag har bett om att få nu i en vecka av husvärden som haft ansvar för mitt kök.

 När han gick så fortsatte jag att titta klart på min serie. Därefter gjorde jag lunch till mig.

 Efter lunchen satte jag på en film. Men den var lite seg och hoppig för min smak. 

När filmen var slut så vilade jag mig en timme på soffan. Vid kl.15.20 cyklade jag och hämtade min son på fritids. Sen cyklade vi till triangelns köpcentrum. Där handlade jag en gel creme till håret. 

Då mitt hår är så frissigt och vågigt så vill jag prova denna produkten. Hoppas på att den är bra till mitt hår. Sen gick jag och min son en runda på triangeln köpcentrum och tittade lite i affärer. Innan vi cyklade hem åt vi middag på McDonalds. 

När vi kom hem så tittade jag på glamour och därefter skulle jag lyssna på min son när han skulle läsa sin läsläxa men det blev väldigt mycket bråk,tafs och diskussioner så jag valde att inte göra läsläxan. Då extra läsningen skall lämnas in i morgon så skrev jag ett mail till min son lärare nu ikväll.