Go fika

publicerat i Allmänt;
Idag när jag vaknade så var jag fortfarande trött. Försökte somna om men det gick inte. Så det var lika bra att gå upp. Jag tog en dusch och därefter åt frukost. Efter frukosten så packade jag min väskan och packade även ner lite frukt och grönsaker samt lite mat. Sen körde jag till Ica och handlade och därefter körde jag hem till min syster och hennes familj. När jag kom hem där så skulle min syster och hennes familj åka iväg och jag skulle passa deras hundvalp. 

Det skall jag göra tills tisdag då de kommer hem. Då de bor i hus är det lättare att jag bor i deras hus när jag skall passa deras hundvalp. Efter de hade gått så ringde jag till min nära vän E för att höra om hon skulle komma förbi. Men det skulle hon inte. Tyckte att det var lite tråkigt att hon inte skulle komma förbi. Det var väldigt längesen vi träffades. Kl.14.30 så gick jag och hundvalpen och mötte upp min vän T. När hon kom hem så åt jag väldigt sen lunch.

 Senare på eftermiddagen så bjöd jag på fika. När vi fika satt vi i trädgården och njöt av det underbara vädret.

 Vid kl.18.45 så följde jag och hundvalpen min vän T halvvägs till bussen. När jag kom hem så tog jag fram lite gott och spelade bingolotto. 

Blev tyvärr ingen vinst denna gången i heller. Efter bingolotto tittade jag på ett avsnitt av serien Elisabeth då det hade släppts ett nytt avsnitt idag. Nu skall jag fixa mig och lägga.