Fika i stan

publicerat i Allmänt;
När jag kom hem efter att jag hade lämnat min son på skolan så tog jag en dusch. Skulle egentligen gått på massage på morgonen. Men min massör messade mig på morgonen att de hade haft inbrott.

Efter duschen så ringde jag till a-kassan då jag behövde hjälp med en sak.

 Därefter loggade jag in på Mina sidor på arbetsförmedlingen hemsida. Då såg jag att min handläggare fortfarande inte hade ändrat min period i min aktivitetsrapport. Så jag mailade honom. Min aktivitetsrapport skall vara att jag skall sända in den i september. 

Därefter sökte jag jobb. Sen gjorde jag lunch till mig. 

Efter lunchen så tog jag bilen upp till triangelns köpcentrum. Påvägen ditt ringde min nära vän E. När jag kom till triangelns köpcentrum så lämnade jag tillbaka gympa skorna som var för stora för min son. Sen fikade jag med min vän V. 

När vi sa hejdå till varandra vid kl.15.30 körde jag och hämtade min son på fritids. När vi kom hem så hängde jag upp hans kläder som var våta. Vi har haft regn skurar från och till hela dagen. Min son fick inte med sig regnkläder i morse. Sen gjorde jag middag till mig och min son. Efter middagen så gjorde vi läs läxan.