Tester för ett jobb

publicerat i Allmänt;
Efter att jag hade lämnat min son på skolan och kom hem så gjorde jag två st tester för ett jobb som jag sökt.

 Det ena testet var att man skulle kryssa i vad som stämde in på mig. Det andra testet var att man skulle para ihop figurer. Jag är inte bra på det andra testet. Dock har jag gjort den sortens test innan. När jag var klar med det så tittade jag på 1 avsnitt av serien Cell 8. Den är väldigt bra. Sen fixade jag lunch till mig.

 Efter lunchen cyklade jag till hunden Becky och gick på promenad med henne. Efter att jag hade lämnat Becky ringde jag upp min vän K då hon hade ringt när jag var på promenad med Becky.

 Det blev ett trevligt och roligt samt. När jag kom hem så tittade jag klart på serien Cell 8. Det var en miniserie på 6 avsnitt. Innan jag hämtade min son på fritids åt jag mellis.

Kl.15.15 gick jag och hämtade min son på fritids. När vi kom hem så hjälpte jag honom att städa på sitt skrivbord och sin skrivbordslåda. Han fick själv rensa vad han skulle ha kvar och inte skulle ha kvar. Vi la alla hans böcker och pärmar från åk 1 i en stor kasse och la ner den i källaren. Därefter fixade jag middag till oss.

 Efter middagen så gjorde vi läs läxan. Sen kom grannpojken upp och de gick ut på gården en stund och lekte. Jag har pratat med mamma i telefon då hon ringde. Idag fungerar det att ladda upp bilder igen 👍🏻🥰