Fredag, lördag, söndag

publicerat i Allmänt;
Fredagen började inte speciellt bra med min son. Det slutade med att min son gick hemifrån kl.7.20 och gick till fritids. Därefter ringde jag och pratade med min nära vän E. Sen blev det en dusch. Därefter cyklade jag till triangeln köpcentrum och åt lunch. Jag satt utomhus och åt då det var helt underbart väder ute. 

Gick sen runt lite och tittade i affärer. Innan jag cyklade hem hämtade jag min vinst på ica nära triangeln. 

När jag hade hämtat min son på fritids så gjorde jag middag till oss. Vi avnjöt den på balkongen. 

Kvällen avslutades med att titta på finalen av masked singer. Det blev lite fredagsmys.


Lördag 
Började med att jag och min son tog det lugnt på morgonen och fm. Jag körde och lämnade min son hos en klasskompis till lunchen. När jag kom hem så väntade min syster vid min port. Gick vi på en promenad i det underbara vädret. När vi hade sagt hejdå till varandra så åt jag sen lunch.
Därefter vilade jag mig en stund på soffan. Sen hämtade jag min son och vi körde vidare till min syster och hennes familj. Mamma kom samtidigt som mig och min son till min syster och hennes familj. Vi satt i deras trädgård och njöt av det underbara vädret. Jag njöt av ett glas iskallt Coca-Cola. 

Jag och min son stannade över på middag. 
Efter middagen satte jag och min syster på en film. Det blev en sen kväll. Min son och jag kom inte hem förrän kl.23.30. 

Söndag
Blev en skön och lugn morgon och fm. Till lunch blev det grillat kött då jag fick med mig hem från syrran.
Sen körde jag och lämnade min son hos sin faster E så skulle han leka med sina kusiner. Påvägen hem körde jag inom mobilia köpcentrum och handlade lite på ica. När jag kom hem så åt jag en fika och satte på en film. 
Filmen var väldigt bra. Den finns på viaplay. Efter filmen så gjorde jag en kopp te och knäckebröd med avokado. 
Därefter ringde jag och pratade med min nära vän L. Därefter körde jag och hämtade min son. När vi kom hem så duschade jag honom. Det har varit skönt att jag har fått lite egentid i helgen. 
Hoppas att ni alla mina bloggläsare har haft en underbar helg och fått lite sol på näsan ☀️.